Тендер: підготовка дослідження “RepowerEU: можливості та виклики для України” – Екоклуб – природоохоронна громадська організація

Тендер: підготовка дослідження “RepowerEU: можливості та виклики для України”

Тендер: підготовка дослідження “RepowerEU: можливості та виклики для України”

Екоклуб оголошує тендер на підготовку  дослідження “RepowerEU: можливості та виклики для України”.

Метою цього дослідження є оцінка ініціативи RepowerEU через детальний опис її цілей та ключових аспектів, а також аналіз потенційних можливостей і викликів для України при її імплементації. Основну увагу потрібно зосередити на спрощенні дозвільних процедур для проектів відновлювальної енергетики (ВДЕ), розглянувши умови та індикатори впровадження таких проектів. Дослідження також передбачає збори коментарів і висновків від провідних екологічних організацій, науковців та експертів. Крім того, необхідно виявити переваги, недоліки та ризики впровадження ініціативи в українське законодавство, а також надати конкретні рекомендації для забезпечення успішної реалізації. Технічне завдання за посиланням. 
 
Щоб взяти участь в тендері, будь ласка, надішліть до 30 вересня включно лист на адресу kvitka@ecoclubrivne.org із приміткою “Тендерна пропозиція на розробку дослідження” із вкладенням комерційної пропозиції (розрахунком вартості послуг). 

Критерії відбору  

– відбір Надавача послуг буде здійснений на конкурсній основі.  

– рішення щодо переможця прийматиме тендерна комісія на основі оцінки пропозиції по відношенню до інших заявок/пропозицій та базуючись на принципі «ціна-якість».  

Вимоги до Виконавця: 

– досвід роботи у екологічній або суміжній сферах; 

– досвід проведення аналітичних досліджень; 

– використання перевірених методології для збору та аналізу даних, включаючи аналіз документів, інтерв’ю з експертами та огляд існуючих досліджень; 

– дотримання авторських прав на використані джерела і забезпечення відповідності з усіма правовими нормами; 

– комунікація із Замовником щодо ходу виконання роботи, участь у спільних обговореннях із Замовником; 

– вчасне та повне врахування правок та коментарів наданих Замовником. 

У разі наявності питань звертайтеся за телефоном: +38 (068) 497 47 57, Квітка Юлія