Тренінг Екоклубу з організаційного розвитку для молодіжних ініціатив – Екоклуб – природоохоронна громадська організація

Тренінг Екоклубу з організаційного розвитку для молодіжних ініціатив

14-16 вересня в м. Рівне Екоклуб в рамках реалізації проекту «Регіональний захист навколишнього середовища – молодь та інновації» провів тренінг із проектного менеджменту.

Учасниками тренінгу стали представники 5 фіналістів конкурсу малих грантів – Спілка молодіжних організацій Вінниччини, Луцька міська спілка організацій «Молодіжна Платформа», Волинська обласна благодійна організація «Радість Дитинства», МГО «Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей і підлітків Палацу дітей та молоді», Ініціативна група с.Руда та 11 пів-фіналістів, яким зовсім трішечки не вистачило до перемоги.

Під час тренінгу учасники розглянули основні засади вдалого проектного менеджменту – як складати логічну матрицю проекту, як формувати бюджет проекту та як, зрештою, звітуватися і про діяльність, і про фінанси. Всі учасники мали змогу не лише ознайомитись з проектами фіналістів, а й застосувати на практиці щойно отримані знання про методи просування свого проекту – розробивши план роботи зі ЗМІ та соціальними мережами для кожного з відібраних проектів. Активісти також дізналися, як малі ініціативи перетворюються на великі, у чому формула успіху відомих ініціатив.

Сподіваємось, всіх учасників тренінг надихнув на подальшу роботу і втілення цікавих екологічних задумів.

За детальнішою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Ольга Лящук, координатор проекту “Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку”,

Ел. пошта: olya.lyashchuk@ecoclubrivne.org

*Захід відбувся за сприяння Німецької громадської організації DRA та фінансування  Європейської комісії і Міністерства закордонних справ Німеччини.

dra AA_Web_en

 

 

 

 

dsc_1728 dsc_1731 dsc_1736 dsc_1741 dsc_1742 dsc_1746 dsc_1761 dsc_1766 dsc_1783 dsc_1806 dsc_1809 dsc_1816 dsc_1821 dsc_1826 dsc_1831