До Рівного та Луцька завітає “Зелена експедиція”! – Екоклуб – природоохоронна громадська організація

До Рівного та Луцька завітає “Зелена експедиція”!

30-31 березня народні депутати, їх помічники(ці), журналіст(к)и та активіст(к)и вирушають у дводенний інфотур, аби оглянути найцікавіші об’єкти та обговорити проблеми регіонів у сфері енергоефективності та розвитку відновлюваних джерел енергії. Делегація відвідає Рівне, Луцьк, Остріг, Славуту та Хмельницький, побуває на Млинівській гідроелектростанції та Хмельницькій атомній електростанції.

Екоклуб запрошує усіх зацікавлених приєднатися до події та відвідати круглий стіл, що відбудеться у Рівному у рамках “Зеленої експедиції”.  Під час заходу будуть представлені та обговорені позиції громадськості, бізнесу та влади щодо актуальних питань підвищення ефективності споживання енергії та розвитку відновлюваних її джерел на Рівненщині. Круглий стіл відбудеться 31 березня у приміщенні “Простір” (НУВГП, 4-ий поверх, вул. Соборна, 11). Початок: 08.00.

Довідково: Інформаційний тур ініційовано міжфракційним об’єднанням “Зелена енергія змін” та Екоклубом. Об’єднання створено народними депутатами з різних політичних сил з метою підвищення обізнаності та актуалізації політичного дискурсу щодо зеленого порядку денного, підтримки зелених законодавчих ініціатив та законопроектів, створення платформи для діалогу між владою, бізнесом та громадськістю для пошуку консенсусу щодо розвитку зеленого сектору енергетики, економіки та вирішення екологічних проблем.

За детальнішою інформацією звертайтеся:

Інна Мулявка, прес-секретарка ГО “Екоклуб”,
Тел.: 0673634097
Ел.пошта: press@ecoclubrivne.org